Ventilatieroosters op maat én snel geleverd


Een gezond gebouw valt of staat met ventilatie. Vooral in goed geïsoleerde gebouwen, industriële ruimtes en plekken waar veel mensen samenkomen, is ventileren belangrijk. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat de lucht goed kan stromen. Dit draagt niet alleen bij aan een goede luchtkwaliteit, een gebouw of ruimte is daardoor ook makkelijker te verwarmen. Garfield Aluminium levert uitstekende kwaliteit aluminium opbouwventilatieroosters op maat, in elke gewenste kleur én snel.

 

 

Waarom een ventilatierooster 

Een ventilatierooster, ook wel schoepenrooster of lamelrooster genoemd, dekt muur- en geveldoorvoeren netjes en regendicht af zonder dat de luchtstroom vermindert. Ook ventilatieopeningen op (binnen)deuren en plafonds kun je mooi afwerken met een ventilatierooster. 


In elke gewenste maat 

In ons eigen servicecentrum kunnen we op onze ponsmachines ventilatieroosters in elke gewenste maat maken, zowel rechthoekig als vierkant. Ook de bevestigingsgaten maken wij alvast voor je. De openingen in het rooster (schoepafmeting) zijn 80 x 12 millimeter. Wil je een groter ventilatierooster, dan kunnen we extra openingen onder elkaar of meerdere rijen naast elkaar maken. 

 

Materiaal

Garfield Aluminium maakt ventilatieroosters van aluminium of verzinkt staal. We leveren brute, geanodiseerd of gepoedercoat.
 
 

 

In elke denkbare kleur (én meteen goed beschermd)

Moeten de ventilatieroosters kleuren bij de rode (of zwarte, witte, gele, grijze) baksteen van de buitenmuur? Of bij de blauwe, groene, oranje (vul maar in) binnendeuren? Geen probleem. Elke kleur is mogelijk. Het anodiseren of poedercoaten zorgt er bovendien voor dat het materiaal goed beschermd is tegen bijvoorbeeld weersinvloeden. 

 

Waarom een ventilatierooster van Garfield Aluminium?

Daar kunnen we kort over zijn. Omdat we de ventilatieroosters in eigen huis maken, kunnen we maatwerk én snel leveren. Overtuigd? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten!

 

Ben je op zoek naar meer informatie over de ventilatieroosters?
Neem dan contact op met een van onze specialisten. 


 Rob de Boer
Manager Handel
+31 (0)10-2382893
rboer@garfield.nl