Algemene voorwaarden
U kunt onze algemene voorwaarden hieronder downloaden. 


Algemene voorwaarden

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met één van de onderstaande vestigingen: 

 

Schiedam

+31 (0)10-2382888 

schiedam@garfield.nl 

Cuijk 

+31 (0)485-321626

cuijk@garfield.nl

 

Disclaimer

Garfield Aluminium B.V., hierna Garfield, bezit de rechten voor deze website en webshop. De website en webshop bevatten informatie over de producten en diensten van Garfield. Garfield behoudt zich het recht voor, zonder berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website en webshop. Garfield wil de informatie zo betrouwbaar en actueel mogelijke weergeven. Het is echter mogelijk dat, na verloop van tijd, informatie verandert en niet meer juist of onvolledig is. Garfield zal een fout of onjuistheid in deze website en webshop zo snel mogelijk herstellen en is in geen geval aansprakelijk voor schade die ontstaat door het gebruik van de aangeboden informatie op deze website en webshop. Garfield is niet aansprakelijk voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.

Auteursrecht

Het auteursrecht van Garfield omvat deze website en webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan. Zonder schriftelijke toestemming van Garfield is het niet toegestaan materiaal van deze website en webshop te kopiëren en te gebruiken.

Afbeeldingen

Onze product afbeeldingen kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid. Als u zekerheid wenst met betrekking tot de kleur/het uiterlijk van het materiaal, dan kunt u een monster bij ons aanvragen.

Leveringsvoorwaarden 

Onze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle orders die geplaatst worden via deze webshop.

Accountbeheer

Als gebruiker van de webshop op garfield.nl bent u, samen met uw bedrijf, verantwoordelijk voor de bevoegdheid binnen uw bedrijf om onze webshop te mogen gebruiken. Vinden er met betrekking tot deze bevoegdheid wijzigingen plaats, dan vragen wij u om dit aan uw contactpersoon binnen onze organisatie door te geven.