Calculator aluminium gevelbouwprojecten

Garfield Aluminium Schiedam is een groothandel met 50 jaar ervaring en een echte specialist op het gebied van aluminium plaat op maat. Voor onze vestiging Schiedam zijn wij op zoek naar een Calculator Gevelbouwbouw.Hoe gaaf is het, wanneer je door Nederland rijdt, de producten tegen te komen waar jij aan hebt gecalculeerd? Op onze gevelbouw afdeling calculeer je namelijk aan gevelprojecten die je overal om je heen terug ziet! Of het nu gaat om luxe villa’s of moderne kantoorpanden, je komt onze plaat op maat producten overal tegen!

Wat ga je doen?

Onder de verantwoordelijkheid van de manager gevelbouw werk je als calculator zelfstandig binnen een team. Je bent voornamelijk bezig met het opstellen van calculaties op basis van de aangeleverde tekeningen van klanten. Daarnaast adviseer je de managers over de eisen ten aanzien van de offerte en begeleidt je de voorbereiding van projecten zodat de werkvoorbereiding en productieafdeling het werk kunnen uitvoeren. Als calculator kom je te werken in een enthousiast team met collega’s van verschillende leeftijden. We nemen je mee in alle (digitale) processen en leren je de fijne kneepjes van het vak die er voor gaan zorgen dat jij je eigen verwachtingen, en die van de klant, weet te overtreffen. 

Dit heb je in huis

Je streeft naar kwaliteit en zekerheid met een passie voor techniek. Je werkt graag vanuit een vaste werkplek aan eenvoudige en uitdagende calculaties. 

  • Je hebt minimaal een relevante MBO opleiding en/of 3 jaar relevante werkervaring.
  • Kennis van het bewerken van aluminium platen is een pre.
  • Je hebt ervaring met een ERP systeem en Excel. 

 Jouw beloning
Op basis van een 40-urige werkweek krijg je bij Garfield Aluminium Schiedam:

  • Een goed salaris en een aantrekkelijke bonus.
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen per jaar.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
  • Veel afwisseling in je werkzaamheden.


 

Word jij onze nieuwe collega?
Heb jij interesse in deze uitdagende baan, kom langs dan vertellen wij je alles wat je wilt weten en kun je alvast een kijkje nemen in wat misschien wel jouw nieuwe werkplek wordt.Informatie opvragen of je cv met motivatie sturen kan naar:
Edwin Sjoukes; esjoukes@garfield.nl / Tel: 06-12505617

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad zoals  band , (supersized)  platen en (klant specifieke)  profielen . Wij zijn tevens gespecialiseerd in  plaatbewerking speciaal voor de Gevelbouw.  

Garfield Aluminium is een van oorsprong Schiedams bedrijf dat al meer dan 45 jaar lang met een enthousiast team de klanten voorziet van diverse aluminium halffabricaten en bewerkte producten.