Profiel

Aluminium profielen uit de regio Rotterdam en Nijmegen

Je vindt diverse soorten profielen in het assortiment van onze vestigingen nabij Rotterdam en Nijmegen. Garfield Aluminium biedt als profielenleverancier bijvoorbeeld aluminium platstaven, hoekprofielen, ronde buizen, T-profielen, kokerprofielen, U-profielen, Z-profielen en afwerkprofielen aan. Dit doen wij stuk voor stuk uit een breed en diep assortiment aan aluminium, waardoor wij snel je producten uit voorraad kunnen leveren, liever afhalen? Ook geen probleem. Bij ons magazijn kun je snel een eenvoudig je producten af komen halen. Het is ook mogelijk om een klant specifiek profiel te ontwerpen, wij helpen je hier graag mee. De minimale afname en kosten vallen vaak mee. De aluminium profielen die wij als leverancier helpen ontwerpen en produceren vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Nijmegen zijn met name geschikt voor constructie- en afwerkdoeleinden. 

Aluminium profielen ontwerpen wij voor je op maat in onze vestigingen

nabij Rotterdam en Nijmegen 

Wij beschikken als profielenleverancier over ruim 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van diverse (gelakte) aluminium profielen in onze vestigingen nabij Rotterdam en Nijmegen. Onze klanten kennen ons al jaren door onze betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt omdat wij altijd alles op alles zetten om met onze klant specifieke aluminium platen en profielen aan je wensen te voldoen en voor een hoge klanttevredenheid gaan. Wij garanderen dit door constant diverse prijs- en kwaliteitscontroles uit te voeren. Door hier te allen tijde op te letten zijn wij zowel ISO 9001- als ISO 14001-gecertificeerd. Je weet dus zeker dat wij als leverancier van onder andere aluminium, profielen en band alles verpakken en vervoeren volgens de geldende richtlijnen. 

Neem contact op met onze gespecialiseerde medewerkers voor vragen 

Heb je vragen over bijvoorbeeld de prijs van het ontwerpen van profielen in onze vestigingen nabij Rotterdam en Nijmegen? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. Je bereikt onze vestiging in Cuijk, nabij Nijmegen, door te bellen naar +31 (0)485-321626 of door een e-mail te sturen naar cuijk@garfield.nl. Neemt u liever contact op met de medewerkers van onze vestiging in Schiedam, nabij Rotterdam? Bel dan naar +31 (0)10-2382888 of stuur een e-mail naar schiedam@garfield.nl

 

Zoekt u een specialist?

Sjoerd Heidinga

Verkoop Handel

+31 (0)10-2382889

sheidinga@garfield.nl

Team Schiedam (Noord-West)