Plaat

Een aluminium plaat op maat gemaakt nabij Rotterdam of Nijmegen

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met het maken van een aluminium plaat of platen op maat in onze vestigingen nabij Rotterdam en Nijmegen. Hierdoor zijn wij een echte specialist in de markt voor onder andere aluminium platen in diverse afmetingen en diktes. Inmiddels beschikt Garfield Aluminium over uitgebreide kennis en ervaring binnen de transport-, tank-, gevel- en machinebouw, alsmede de constructiemarkt.

Wij maken een aluminium plaat op maat in de omgeving Rotterdam of Nijmegen voor uw organisatie

Wij produceren meer dan enkel aluminium platen in onze vestigingen in regio Rotterdam of Nijmegen, je kunt namelijk ook voor een andere plaat of platen op maat bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Aluminium vlakke platen 
  • Aluzink vlakke platen 
  • Rvs vlakke platen  
  • Sendzimir vlakke platen  
  • Aluminium tranenplaten  
  • Aluminium stucco platen  
  • Aluminium geperforeerde platen  
  • Rvs geperforeerde platen  
  • Sendzimir geperforeerde platen
  • Aluminium geprofileerde platen 

Wij beschikken over een ruim assortiment aan aluminium platen in diverse afmetingen en diktes in onze vestigingen nabij Rotterdam en Nijmegen. Doordat wij beschikken over de aluminium plaat die je nodig hebt maken wij deze snel en tegen een scherpe prijs op maat voor je in de regio Rotterdam en Nijmegen. Je profiteert dus van een snelle levering van aluminium platen, die indien gewenst ook van lak kan worden voorzien. 

Kwaliteit en vakmanschap staan centraal bij onze complete dienstverlening

Wij luisteren te allen tijde naar de wensen van onze klanten. Je kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen. Doordat wij altijd gaan voor een hoge klanttevredenheid, kennen onze klanten ons door onze betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je profiteert namelijk altijd van de beste kwaliteit. Dit is de reden dat wij regelmatig kwaliteit- en prijstoetsingen doen. Wij zijn onder andere ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Dit houdt bijvoorbeeld in dat al onze producten, waaronder ook je aluminium plaat op  maat, volgens de juiste richtlijnen bewerkt, verpakt en vervoerd worden vanuit onze vestigingen nabij Rotterdam en Nijmegen. 

Informeer naar de mogelijkheden of plaats uw bestelling

Wil je graag meer informatie over onze dienstverlening, bijvoorbeeld over de prijs van aluminium? Informeer dan gerust bij je contactpersoon of ontdek onze website via je eigen login. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen, wij zijn namelijk te allen tijde beschikbaar voor bestellingen of prijsaanvragen. Afhankelijk van je wensen informeren onze teams uit regio Nijmegen en Rotterdam je over de kosten van een aluminium plaat of platen op maat. Je bereikt de gespecialiseerde medewerkers uit Schiedam, nabij Rotterdam, door te bellen naar +31 (0)10-2382888 of door een e-mail te sturen naar schiedam@garfield.nl. Spreek je liever met medewerkers uit Cuijk, nabij Nijmegen? Bel dan naar +31 (0)485-321626 of stuur een e-mail naar cuijk@garfield.nl

Zoekt u een specialist?

Mark Nuijs

Verkoop Handel

+31 (0)10-2382887

mnuijs@garfield.nl

Team Schiedam (Noord-West)