Plaat

Een aluminium plaat op maat gemaakt nabij Rotterdam of Nijmegen

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met het maken van een aluminium plaat of platen op maat in onze vestigingen in Rotterdam en Nijmegen. Hierdoor zijn wij een echte specialist in de markt voor onder andere aluminium platen van grote afmetingen. Inmiddels beschikken de ervaren medewerkers van Garfield Aluminium over uitgebreide kennis en ervaring binnen de Transport-, Tank-, Gevel- en Machinebouw, alsmede de Constructiemarkt.

Wij maken een aluminium plaat op maat in de omgeving Rotterdam of Nijmegen voor uw organisatie

Wij leveren en bewerken verschillende soorten aluminium platen in onze vestigingen in de regio Rotterdam of Nijmegen. Hieronder vallen onder andere aluminium vlakke platen, rvs vlakke platen, sendzimir vlakke platen, aluminium tranenplaten, aluminium stucco platen, aluminium geperforeerde platen, rvs geperforeerde platen, sendzimir geperforeerde platen, aluminium golfplaten en trapeziumplaten. Wij beschikken over een ruim assortiment aan aluminium platen in diverse afmetingen en diktes in onze vestigingen nabij Rotterdam en Nijmegen. Doordat wij beschikken over de aluminium plaat die u nodig heeft, maken wij deze snel op maat voor u in de regio Rotterdam en Nijmegen. U profiteert dus van een snelle levering van bijvoorbeeld aluminium tranenplaten.

Kwaliteit en vakmanschap staat centraal bij onze complete dienstverlening

Wij luisteren te allen tijde naar de wensen van onze klanten. U kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Doordat wij altijd gaan voor een hoge klanttevredenheid, kennen onze klanten ons door onze betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U profiteert namelijk altijd van de beste kwaliteit. Dit is de reden dat wij regelmatig kwaliteit- en prijstoetsingen doen. Wij zijn onder andere ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Dit houdt bijvoorbeeld in dat al onze producten volgens de juiste richtlijnen bewerkt, verpakt en vervoerd worden.

Informeer naar de mogelijkheden of plaats uw bestelling

Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening, bijvoorbeeld over de prijs van aluminium tranenplaten? Informeer dan gerust bij uw contactpersoon of ontdek onze website via uw eigen login. Het is ook mogelijk om contact op te nemen, wij zijn namelijk te allen tijde beschikbaar voor bestellingen of prijsaanvragen. Onze teams uit de regio Nijmegen en Rotterdam staan voor u klaar met advies over een aluminium plaat of platen op maat. U bereikt de gespecialiseerde medewerkers uit Schiedam, nabij Rotterdam, door te bellen naar +31 (0)10-2382888 of door een e-mail te sturen naar schiedam@garfield.nl. Spreekt u liever met medewerkers uit Cuijk, nabij Nijmegen? Bel dan naar +31 (0)485-321626 of stuur een e-mail naar cuijk@garfield.nl.