Klant-specifieke aluminium profielen

Een heel ruim assortiment

 

 

Aluminium plaat op maat gezaagd 


In onze vestiging in Cuijk, nabij Nijmegen, zagen wij normaal gesproken binnen twee dagen een aluminium plaat en staf met de meest nauwkeurige toleranties op maat. Hierdoor bieden wij zowel bij kleine als grote projecten een totaaloplossing; het zaagwerk leveren wij door heel Europa.

 

Een aluminium plaat op maat gezaagd, behoort tot de bewerkingsmogelijkheden 

Bij Garfield Aluminium behoren op maat gezaagde aluminium platen tot onze bewerkingsmogelijkheden. Onze zaagmachine kan platen zagen vanaf 2 mm tot maximaal 150 mm met zeer nauwkeurige toleranties. Wij bieden ook het volledige "super grote platen" programma op maat gezaagd in het diktebereik van 3 tot en met 30 mm, met een maximale lengte van 12000mm en een bijbehorende breedte van maximaal 2600mm. Daarnaast kunnen we schijven op maat zagen uit ronde en/of vierkante aluminium staven met een maximale diameter van 300 mm. 

 

Waarom Garfield Aluminium? 

Bij Garfield Aluminium zetten we ons voor meer dan 100% in bij iedere opdracht en streven we naar een hoge klanttevredenheid. Onze (lever)betrouwbaarheid, snelheid en prijs-kwaliteit verhouding staan hoog in het vaandel. Kwaliteit en vakmanschap zijn bij ons belangrijk. Wij zijn ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd en voeren regelmatig kwaliteit- en prijstoetsingen uit. Al onze producten worden volgens de juiste richtlijnen bewerkt, verpakt en vervoerd, en onze medewerkers zorgen ervoor dat alles binnen de betreffende afdeling volledig op orde is. 

 

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze op maat gezaagde aluminium platen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)485-321626 of stuur een e-mail naar cuijk@garfield.nl. Kom ook gerust eens langs bij onze vestiging in Cuijk en maak kennis met ons fantastische team! 

 

 

Zoekt u een specialist?