Garfield Aluminium, een aluminium plaat of staf op maat gezaagd

In onze vestiging in Cuijk, nabij Nijmegen, zagen wij normaal gesproken binnen twee dagen een aluminium plaat en staf met de meest nauwkeurige toleranties op maat. Hierdoor bieden wij zowel bij kleine als grote projecten een totaaloplossing; het zaagwerk leveren wij door heel Europa.

Een aluminium plaat of staf op maat gezaagd, behoort ook tot de bewerkingsmogelijkheden

Voor de verspanende industrie zagen wij platen vanaf 2 mm dikte tot en met maximaal 90 mm en dit met de meest nauwkeurige toleranties, op zeer korte termijn. Voor de machine die wij gebruiken, geldt een maximale lengte van 4000 mm. Beschikbare legeringen zijn o.a. 5754, 5083, 6082, 7075 en Tooling plate 5083.

Daarnaast kan het volledige “supersized platen”- programma op maat gezaagd worden in het diktebereik 3 tot en met 30 mm. Hiervoor geldt een maximale lengte van zelfs 12 meter met een bijbehorende breedte van maximaal 2600 mm. Hierbij zijn de beschikbare legeringen 5754, 5083 en Elongal 5186.

Er kunnen voor u uit een ronde en/of vierkante aluminium staf schijven op maat gezaagd worden met een maximale diameter van 300 mm. Dit in de legeringen 6060, 6026, 7022, 6082 en 7075.

Waarom kiezen voor Garfield Aluminium?

Bij iedere opdracht, bijvoorbeeld wanneer wij een aluminium staf op maat hebben gezaagd, zetten wij ons voor meer dan 100% in. Wij luisteren naar onze klanten en gaan voor een hoge klanttevredenheid. Niet voor niets staan wij al jaren bekend om onze (lever)betrouwbaarheid, snelheid en prijs-kwaliteit verhouding.


Kwaliteit, service en vakmanschap

Waar onze medewerkers en klanten op nummer één staan, staan kwaliteit en vakmanschap van onze producten, zoals een aluminium staf die op maat gezaagd is, dat ook! Wij vinden het van groot belang dat wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Vandaar dat wij regelmatig kwaliteit- en prijstoetsingen doen. Garfield Aluminium is onder andere ISO 9001- als ISO 14001-gecertificeerd. Al onze producten worden volgens de juiste richtlijnen bewerkt, verpakt en vervoerd. Hiervoor gelden strenge controles en onze medewerkers zorgen er voor dat binnen de betreffende afdeling alles volledig op orde is. We werken met een fantastisch team dat zich continu ontwikkelt om zo voor u de beste service en zorg te bieden.

Neem contact met ons op

Kortom, wij hebben een aluminium plaat en staf op maat gezaagd die aan uw wensen voldoen. Breng eens een bezoek aan onze vestiging in Cuijk, nabij Nijmegen, en maak kennis met onze mensen! Wilt u graag direct spreken met onze medewerkers? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0)485-321626 of door een e-mail te sturen naar cuijk@garfield.nl.

 

Garfield Aluminium is uw betrouwbare aluminiumspecialist.

 

                       

 

 

 

In onze vestiging Cuijk hebben wij de mogelijkheid om platen en staven op maat te zagen.  Zowel bij kleine als grote projecten kunnen wij een totaaloplossing bieden en het zaagwerk leveren door heel Europa.