Klant-specifieke aluminium profielen

Een heel ruim assortiment

 

Aluminium zetwerk voor de gevelbouw uit de regio Rotterdam

 

Ben je op zoek naar aluminium op maat in de regio Rotterdam? Garfield Aluminium uit Schiedam biedt de oplossing! Ons toegewijde team kan het gewenste product volgens duidelijke tekening op maat knippen, ponsen, zetten, lassen, zagen, coaten en/of anodiseren. Onze specialisatie ligt in het bewerken van aluminium, rvs, sendzimir en plastisol platen voor de gevelbouw. We bieden totaaloplossingen voor projecten van elke omvang en leveren snel door heel Nederland. 

 

Waarom kiezen voor Garfield Aluminium?

Wanneer je bij ons bestelt, kan je rekenen op betrouwbaarheid, snelheid en klantgerichtheid. We streven naar een hoge klanttevredenheid en staan bekend om onze leverbetrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. Van lekdorpels tot hoekstukken, we leveren altijd aluminium zetwerk van de hoogste kwaliteit. 

 

Onze kwaliteit en vakmanschap 

Bij Garfield Aluminium staat kwaliteit voorop. We voeren regelmatig prijs- en kwaliteitstoetsingen uit en zijn ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd partner van de Vereniging van Gevelbouwers. Dit betekent dat we onze producten zelf bewerken, verpakken en vervoeren volgens de geldende richtlijnen en strenge controles. We bieden de beste service en zorg voor al onze klanten. 

 

Onze bewerkingsmogelijkheden

In ons filiaal in Schiedam beschikken we over diverse bewerkingsmogelijkheden om aluminium zetwerk op maat te maken:

  • knippen 
  • ponsnibbelen
  • ponsen
  • zetten
  • lassen
  • boren/zagen
  • verpakken 


Kies voor Garfield Aluminium en ontvang aluminium op maat van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering! 

Wij bieden een breed scala aan metaalbewerkingen aan, waaronder knippen, ponsnibbelen, ponsen, zetten, lassen en zagen/boren. Wij knippen aluminium platen tot een dikte van 8 mm en een maximale lengte van 4300 mm, terwijl we RVS en staal knippen tot een dikte van 3 mm met een maximale lengte van 4000 mm. 

 

Knippen

Wij knippen met onze platenschaar een aluminium plaat tot een dikte van 8 millimeter en een maximale lengte van 4300 millimeter. Rvs en staal knippen we tot een dikte van 3 millimeter met een maximale lengte van 4000 millimeter.

 

 

Ponsnibbelen

Onze ponsnibbeltechniek wordt gebruikt voor het op maat maken van aluminium platen met een maximale grootte van 4300 x 1500 mm en een dikte van 6 mm, en RVS en staal tot een dikte van 3 mm en een maximale grootte van 4000 x 1500 mm. 

 

 

Ponsen

Wij voorzien kleine aluminium onderdelen tot een dikte van 20 millimeter van (sleuf)gaten. Er zijn enige beperkingen met betrekking tot de afmeting voor deze techniek. We denken hierin graag met u mee en voorzien u van advies.

 

 

Zetten

We bieden ook zetwerk aan voor aluminium platen tot een dikte van 4 mm en een lengte van 4300 mm, terwijl platen van 5 mm dikte tot een maximale lengte van 3000 mm kunnen worden gezet. We kunnen kleine onderdelen tot maximaal 8 mm dikte zetten.

 

 

Lassen

Wij lassen ons plaatwerk TIG en MIG. Bij TIG lassen (Tungsten Inert Gas) voegen wij lasdraad in de juiste legering toe waardoor er een kwalitatief hoge las ontstaat die gezien mag worden. Bij MIG lassen (Metal Inert Gas) gebruiken wij een “Inert” gas zoals Argon of menggas. Deze vorm van lassen gaat over het algemeen sneller dan TIG lassen. 

 

 

Boren/Zagen

Aluminium profielen kunnen we zagen en boren op elke gewenste maat, inclusief verstekzagen. We kunnen ook het zetwerk direct voorzien van een gatenpatroon. 

 

 

Verpakking

Wij verpakken en leveren al onze producten met zorg en aandacht. In het geval van vragen omtrent de verpakking, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

 

 

Verschillende oppervlaktebehandelingen 

We bieden verschillende oppervlaktebehandelingen voor aluminium zetwerk op maat aan, zoals poedercoaten/moffelen en anodiseren. Poedercoating is een organische deklaag die de ondergrond beschermt en verfraait. We poedercoaten het zetwerk in diverse kleuren en passen dit toe volgens de specificaties van Qualicoat, het kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. Anodiseren is een elektrochemisch oxidatieproces dat de natuurlijke, transparante oxidatielaag van aluminium verwijdert en vervangt door een dikkere laag die het materiaal een hogere corrosiebestendigheid en langdurige bescherming geeft, terwijl het karakter behouden blijft. 

 

Poedercoaten / Moffelen

Een poedercoating is een organische deklaag die metalen ondergronden beschermt en verfraait. We poedercoaten het aluminium zetwerk op maat in diverse kleuren. U kiest hierbij tussen standaard RAL-kleuren of metallic kleuren in combinatie met verschillende structuren of diverse lagen en laagdikten. De standaard glansgraad is 70%, maar ook hoogglans van 80% of een matte uitvoering van 30% behoren tot de mogelijkheden. Wij passen poedercoating toe volgens de specificaties van Qualicoat, het kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. U weet dus zeker dat wij topkwaliteit bij u afleveren.

 

Anodiseren

Anodiseren is een elektrochemisch oxidatieproces dat de natuurlijke, transparante oxidatie laag van aluminium snel verwijdert. Vervolgens vormt er een nieuwe, dikkere oxidatie laag die het aluminium een hogere corrosiebestendigheid en een lang houdbare bescherming geeft. Het karakter blijft op deze manier behouden. Wij anodiseren de aluminium profielen naturel of in diverse kleuren.

 

 

Bij ons kan je altijd rekenen op de kennis en expertise van onze gespecialiseerde medewerkers. Als je vragen hebt over ons assortiment of de toepassingen hiervan, neem dan gerust contact op met ons filiaal in Schiedam, nabij Rotterdam, via telefoonnummer +31 (0)10-2382888 of e-mailadres schiedam@garfield.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder. Wij zorgen voor zorgvuldige verpakking en levering van al onze producten en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. 

 Zoekt u een specialist?