Aluminium zetwerk: kwaliteit en duurzaamheid voor uw project

In ons eigen service center vervaardigen wij een breed scala aan aluminium zetwerk, perfect voor de afwerking van woningen en bedrijfspanden. Onze aluminium producten bieden tal van voordelen, zoals onderhoudsvrij gebruik en precisie op maat, waardoor ze een duurzame en kostenefficiënte keuze zijn.   

Voordelen van aluminium zetwerk 

Onderhoudsvrij en duurzaam

Aluminium producten zijn onderhoudsvrij, wat betekent dat u geen tijd en geld hoeft te besteden aan schilderen of reparaties, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Dit maakt aluminium kaders, boeiboorden en windveren een voordelige keuze op de lange termijn.  

Maatwerk en montage klaar

Ons zetwerk wordt precies op maat gemaakt en montage klaar geleverd, inclusief koppelstukken.  

Verschillende dikte van materiaal

Wij vervaardigen het grootste deel van ons zetwerk uit 2 mm aluminium, maar kunnen ook producten maken in 1½ , 3 en zelfs 4 mm dikte. Op basis van uw aanvraag geven wij advies welke dikte het meest geschikt is voor uw project.

Ons productieproces  

Bij Garfield Aluminium Schiedam verzorgen wij het volledige productieproces van aluminium zetwerk:  

Ontwerpen: onze ontwerpafdeling zet uw wensen om in een passend ontwerp, gemaakt in Inventor.

Knippen: onze scharen knippen tot een dikte van 8 mm tot maximaal 4300 mm.

Ponsnibbelen en ponsen: met onze moderne CNC-ponsmachines worden aluminium platen nauwkeurig voorzien van gaten.

Kanten: onze CNC-gestuurde kantbank vouwt elke gewenste hoek van het aluminium tot maximaal 4 meter lengte en 5 mm dikte.

Lassen: onze vakmensen maken gebruik van moderne lastechnieken om onderdelen met elkaar te verbinden. 

Poedercoaten: het zetwerk wordt in aluminium brute geproduceerd en kan desgewenst gepoedercoat worden in elke standaard RAL-kleur, zowel in glans als mat.  

 

Interesse? Neem contact op via telefoonnummer +31 (0)10-2382888 of e-mailadres schiedam@garfield.nl.

 

Ons productaanbod

Aluminium waterslag

 Een aluminium waterslag of lekdorpel voorkomt dat water de gevel in loopt. Ideaal voor plaatsing direct onder of boven kozijnen of bij dakranden.  

Aluminium muurafdekker

 Een aluminium muurafdekker biedt bescherming tegen regenwater en verfraait uw pand. Toepasbaar bij platte daken, kopgevels en balkons.   

Aluminium boeiboorden

 Onderhoudsvrije bekleding voor de dakrand, als alternatief voor Trespa of hout.Boeiboorden kunnen op maat gemaakt worden en zijn ideaal voor uitbouwen.   

Aluminium bekleding raamkozijnen

 Raamkozijnen kunnen met aluminium bekleed worden, meestal gemonteerd op een multiplex onderconstructie. Creëer een unieke uitstraling voor uw pand.

Aluminium kaders binnenzijde deuren en ramen

Voor de binnenzijde van raam- en deurkaders. Gepersonaliseerd en gepoedercoat voor een perfecte afwerking.   

Aluminium gevelkader

 Ideaal voor de afdekking van de bovenzijde van ramen en deuren, biedt zowel bescherming als een esthetische meerwaarde.   

Op maat gezette aluminium dakgoot

 Wanneer standaard dakgoten niet voldoen, bieden wij maatwerkoplossingen die ook als luifel kunnen fungeren.   

Aluminium dakkapelbekleding

 Dakkapellen worden eerst van multiplex vervaardigd, waarna het zetwerk wordt gelijmd en/of geschroefd voor een duurzame en esthetische afwerking.

 

Garfield Aluminium Schiedam staat garant voor hoogwaardige aluminium producten en uitstekende service. Neem contact met ons op voor al uw vragen en maatwerkoplossingen.

 

Neem contact op met Garfield Aluminium

Bent u geïnteresseerd in onze aluminium zetwerk producten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bij Garfield Aluminium Schiedam staan we klaar om uw project tot een succes te maken.  

 

Knippen


Ponsnibbelen
 Zetten

 

Lassen

 

Interesse? Neem contact op via telefoonnummer +31 (0)10-2382888 of e-mailadres schiedam@garfield.nl.

 

Boren/Zagen


 

Verpakking

 

Verschillende oppervlaktebehandelingen 

We bieden verschillende oppervlaktebehandelingen voor aluminium zetwerk op maat aan, zoals poedercoaten/moffelen en anodiseren. Poedercoating is een organische deklaag die de ondergrond beschermt en verfraait. We poedercoaten het zetwerk in diverse kleuren en passen dit toe volgens de specificaties van Qualicoat, het kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. Anodiseren is een elektrochemisch oxidatieproces dat de natuurlijke, transparante oxidatielaag van aluminium verwijdert en vervangt door een dikkere laag die het materiaal een hogere corrosiebestendigheid en langdurige bescherming geeft, terwijl het karakter behouden blijft. 

 

Interesse? Neem contact op via telefoonnummer +31 (0)10-2382888 of e-mailadres schiedam@garfield.nl.

 

Poedercoaten / Moffelen

Een poedercoating is een organische deklaag die metalen ondergronden beschermt en verfraait. We poedercoaten het aluminium zetwerk op maat in diverse kleuren. U kiest hierbij tussen standaard RAL-kleuren of metallic kleuren in combinatie met verschillende structuren of diverse lagen en laagdikten. De standaard glansgraad is 70%, maar ook hoogglans van 80% of een matte uitvoering van 30% behoren tot de mogelijkheden. Wij passen poedercoating toe volgens de specificaties van Qualicoat, het kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. U weet dus zeker dat wij topkwaliteit bij u afleveren.

 

Anodiseren

Anodiseren is een elektrochemisch oxidatieproces dat de natuurlijke, transparante oxidatie laag van aluminium snel verwijdert. Vervolgens vormt er een nieuwe, dikkere oxidatie laag die het aluminium een hogere corrosiebestendigheid en een lang houdbare bescherming geeft. Het karakter blijft op deze manier behouden. Wij anodiseren de aluminium profielen naturel of in diverse kleuren.

 

Bij ons kan je altijd rekenen op de kennis en expertise van onze gespecialiseerde medewerkers. Als je vragen hebt over ons assortiment of de toepassingen hiervan, neem dan gerust contact op met ons filiaal in Schiedam, nabij Rotterdam, via telefoonnummer +31 (0)10-2382888 of e-mailadres schiedam@garfield.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder. Wij zorgen voor zorgvuldige verpakking en levering van al onze producten en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. 

 Zoekt u een specialist?