Commercieel binnendienst medewerker

Zelfstandig verkoopprojecten leiden, successen (groots) vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van collega’s en onze klanten? Dat kan bij Garfield! Wij ondersteunen organisaties hoogwaardige aluminium oplossingen. Bij ons kan je rekenen op persoonlijke aandacht, een leuke informele werksfeer en een baan waar van alles te beleven is. Uiteraard bieden wij een goed pakket met concurrerende voordelen en ontelbare mogelijkheden om jezelf te ontplooien. We zijn op zoek naar één of meerdere gemotiveerde commerciële toppers voor onze binnendienst. Spreekt dit je aan? Wij beloven dat je geen spijt krijgt als je voor ons kiest. 


Wat ga je doen?
We gooien je niet meteen in het diepe. Tijdens het inwerken zorgen wij voor ‘coaching on the job’ zodat je alles snel onder de knie hebt. De nadruk in deze functie ligt op het proactief telefonisch benaderen van (potentiële) relaties en prospects. Je presenteert hierbij onze hoogwaardige aluminium oplossingen. In samenwerking met het technische team en onze leveranciers begrijp je klanteneisen en beveel je passende oplossingen aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van offertes en het boeken van orders. Kortom, een heel divers palet aan klanten en werkzaamheden houdt jouw dag gevarieerd en uitdagend. 


Wat verwachten wij van jou? 
Je hebt commerciële ervaring, bij voorkeur in de aluminiumbranche en bent bereid telefonische acquisitie te plegen. Je bent een toegankelijke en resultaatgerichte collega die de Nederlandse taal goed beheerst. Je snapt de essentie van serviceverlening, werkt gestructureerd en denkt in oplossingen. Met jouw gedrevenheid en creativiteit weet je altijd nieuwe mogelijkheden te vinden en doelen te bereiken. Dat je communicatief vaardig bent en met iedereen kan levelen, spreekt voor zich, toch? Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij interesse in deze uitdagende baan, kom een kop koffiedrinken dan vertellen wij je alles wat je wilt weten en kun je alvast een kijkje nemen in wat misschien wel jouw nieuwe werkplek wordt. Informatie opvragen of je cv met motivatie sturen kan naar: 
Rob de Boer; rboer@garfield.nl / tel.: 06-41286440 

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad zoals  band , (supersized)  platen en (klant specifieke)  profielen . Wij zijn tevens gespecialiseerd in  plaatbewerking speciaal voor de Gevelbouw.  

Garfield Aluminium is een van oorsprong Schiedams bedrijf dat al meer dan 45 jaar lang met een enthousiast team de klanten voorziet van diverse aluminium halffabricaten en bewerkte producten.