Fittingen

 

Garfield Aluminium, voor aluminium fittingen in alle afmetingen

 

Garfield Aluminium is al 50 jaar een groothandel en een echte specialist in aluminium fittingen waaronder lasfittingen, draadfittingen en flenzen welke in alle afmetingen geleverd kunnen worden. Wij leveren aluminium lasbochten, aluminium lasflenzen, aluminium lasnippels, aluminium lassokken en aluminium lasverlopen. Of je nu kleine of grote orders hebt, wij hebben altijd een passende oplossing, of het nu uit voorraad is of af fabriek. Onze uitgebreide kennis en ervaring zijn opgebouwd in de apparatenbouw, scheeps- en jachtbouw, offshore, constructiewerk en de (petro)chemische industrie.

 

Aluminium fittingen

Bekijk ons assortiment aluminium fittingen voor een indruk van de mogelijkheden bij Garfield Aluminium. Ons programma is zowel breed als diep en gezien de enorme diversiteit aan afmetingen is enkel melding gemaakt van leverbare uitvoeringen. Materialen zijn altijd afkomstig van gerenommeerde producenten en leverbaar in aluminium EN AW-6060 en andere legeringen op aanvraag. 

 

Aluminium fittingen kopen

Wilt u meer informatie over onze aluminium fittingen? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord en denken graag met je mee over je materiaalbehoeften. Je kunt ook onze webshop bezoeken, waar je 24/7 terecht kunt voor bestellingen en/of prijsaanvragen.  Ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn bij Garfield Aluminium!  

 

Zoekt u een specialist?

Sven van Krugten

Verkoop Handel

+31 (0)10-2382886

skrugten@garfield.nl

Team Schiedam (Noord-West)