Even voorstellen: onze chauffeur Raymon

Even voorstellen: onze chauffeur Raymon
06-09-2021

Even voorstellen: onze chauffeur Raymon 

Raymon Kloos is een van de twee chauffeurs die voor Garfield Schiedam het transport van onze klanten verzorgt. Deze 46-jarige Schiedammer rijdt de hele dag door Nederland om ervoor te zorgen dat klanten krijgen wat ze nodig hebben. Hij vertelt ons hoe het is om voor Garfield onderweg te zijn, terwijl hij in zijn vrachtwagen door Brabant toert.

“Ik word sinds 2006 ingehuurd als chauffeur en de laatste 3 jaar rij ik continu voor Garfield. Onderweg zijn vind ik echt hartstikke gaaf, het is fantastisch. Ik zit de hele dag in een levend schilderij, maar dan met glas om me heen. Elke seconde gebeurt er weer wat anders. En met mooi weer is dit natuurlijk helemaal prachtig. Vandaag rij ik door Brabant, maar elke dag moet ik weer naar een andere locatie binnen Nederland. Af en toe rij ik richting België. Het is heel wisselend. Ik ben zeker niet eenzaam, want ik ben tussendoor bij de klanten waar ik lever. Hier maak ik een gezellig praatje en daarna ga ik weer door. Ik ben mijn eigen baas in de vrachtwagen, dat is een fijn gevoel.

In mijn vrije tijd is mijn grote passie oldtimers. Ik heb een paar oude auto’s en hier ben ik veel mee bezig. Hier hoort ook af en toe een toerrit bij, heel erg leuk. Daarnaast ben ik altijd trainer geweest binnen het jeugdvoetbal, dit wil ik misschien weer gaan oppakken. Thuis heb ik 2 schatten van kinderen en een lieve vrouw.”