U-profiel

Aluminium U-profiel 

Een U-profiel is een aluminium profile in de vorm van een U. Dit profiel heeft een goede sterkte-gewicht verhouding. De twee evenwijdige delen worden flenzen genoemd. De toepassing van een aluminium U-profiel kan zijn voor het plaatsen van scheidingswanden, vloeren of plafonds maar ook voor kleine dingen in de keuken als een kruidenrek. 

 

Afmetingen profielen  

 Garfield Aluminium beschikt over een ruim assortiment aluminium U-profielen die leverbaar zijn in verschillende breedtes, hoogtes en diktes. De standaard handelslengte van deze U-profielen zijn 6 meter. De hoogten van de profielen variëren van 10 tot 80 mm en de breedte van 10 tot 160 mm. Om je snel op weg te helpen met de juiste maat kun je hierboven een filter instellen.  Ben je op zoek naar een gemoffeld aluminium U-profiel in de kleuren wit of zwart? Garfield Aluminium kan het voor je verzorgen. Bij ons heb je de keuze uit onbewerkt, geanodiseerd of een gemoffeld profiel. Als je hulp nodig hebt bij de keuze voor het profiel dan staan we je graag te woord. 

 

Overige aluminium profielen 

 Garfield Aluminium verkoopt niet alleen maar U-profielen maar ook kokers, L-profielen en speciaalprofielen. Voor ons gehele assortiment kun je een kijkje nemen in onze webshop. Ben je nog geen klant? Je kunt snel en eenvoudig een account aanvragen om bestellingen te doen. Alle standaardmaten kunnen direct via de webshop besteld worden.  Heb je interesse in bewerking van de aluminium profielen dan kan dit niet worden besteld via de webshop. Bewerking van materiaal is altijd maatwerk, je kunt hiervoor met ons contact opnemen! 

Informeer bij uw contactpersoon naar de mogelijkheden of bezoek onze webshop login. Wij zijn 24/7 open voor uw bestellingen en/of prijsaanvragen. 

 

Zoekt u een specialist?

Sjoerd Heidinga

Verkoop Handel

+31 (0)10-2382889

sheidinga@garfield.nl

Team Schiedam (Noord-West)