Platstaf

Aluminium platstaf profiel 

Een aluminium platstaf wordt ook wel aluminium strip of volstaf genoemd. De aluminium strippen worden gebruikt als randafwerking of als stootstrip bij muren, zowel binnen als buiten. Het zijn ideale afwerkstrippen voor constructies en interieurtoepassingen. Van enkele losse lengten tot volle bundels uit voorraad leverbaar. 

Afmetingen aluminium platstaf 

Garfield Aluminium beschikt over een ruim assortiment aluminium platstaven die leverbaar zijn in verschillende breedtes en diktes. De standaard handelslengte van deze platstaven zijn 6 meter. De breedte van de profielen variëren van 10 tot 200 mm en de dikte van 2 tot 50 mm. Om je snel op weg te helpen met de juiste maat kun je hierboven een filter instellen.  Ben je op zoek naar een gemoffeld aluminium platstaf in de kleuren wit of zwart? Garfield Aluminium kan het voor je verzorgen. Bij ons heb je de keuze uit onbewerkt, geanodiseerd of een gemoffeld   Ben je op zoek naar een gemoffeld aluminium platstaf in de kleuren wit of zwart? Garfield Aluminium kan het voor je verzorgen. Bij ons heb je de keuze uit onbewerkt, geanodiseerd of een gemoffeld profiel. Als je hulp nodig hebt bij de keuze voor het profiel dan staan we je graag te woord. 

Overige aluminium staven  

Garfield Aluminium verkoopt niet alleen maar platstaven maar ook rondstaven en vierkantstaven. Voor ons gehele assortiment kun je een kijkje nemen in onze webshop. Ben je nog geen klant? Je kunt snel en eenvoudig een account aanvragen om bestellingen te doen. Alle standaardmaten kunnen direct via de webshop besteld worden.  Heb je interesse in bewerking van de aluminium profielen dan kan dit niet worden besteld via de webshop. Bewerking van materiaal is altijd maatwerk, je kunt hiervoor met ons contact opnemen! 

 

Wij leveren aluminium platstaf, in diverse standaard afmetingen, met een handelslengte van 6.000 mm uit voorraad. Desgewenst op maat (verstek) gezaagd en/of voorzien van een gatenpatroon. Wij hebben voor kleine of grote orders, uit voorraad of af fabriek en eventueel voorzien van een oppervlakte behandeling (moffelen/anodiseren), een passende oplossing. Staat uw afmeting er niet tussen? Vaak zijn er mogelijkheden buiten ons standaard assortiment met verrassend korte levertijden. 


Informeer bij uw contactpersoon naar de mogelijkheden of bezoek onze webshop login. Wij zijn 24/7 open voor uw bestellingen en/of prijsaanvragen. 

Zoekt u een specialist?

Sjoerd Heidinga

Verkoop Handel

+31 (0)10-2382889

sheidinga@garfield.nl

Team Schiedam (Noord-West)