L-profiel

Aluminium hoekprofiel en aluminium L profiel

Een andere benaming voor een aluminium hoekprofiel is een aluminium L profiel, dit vanwege de L vorm die het profiel heeft. Deze profielen worden voornamelijk voor metaalconstructies gebruikt. Garfield Aluminium heeft dit type profielen in de EN AW-6060 legering (werkstofnummer 3.3206). Deze legering heeft een hoge corrosiebestendigheid. De aluminium L profielen van Garfield Aluminium zijn goed lasbaar en zijn geschikt om te anodiseren.

Afmetingen aluminium hoekprofiel

Garfield Aluminium heeft profielen in verschillende lengtes, breedtes, hoogtes en diktes. We bieden de aluminium L profielen aan in onder andere onderstaande afmetingen mm:

10 x 10 mm

20 x 20 mm

30 x 30 mm

40 x 40 mm

50 x 50 mm

60 x 60 mm

70 x 70 mm

80 x 80 mm

90 x 90 mm

100 x 100 mm

Om snel de juiste maat te vinden kun je hierboven een filter instellen. Op zoek naar een gemoffeld aluminium L profiel in het zwart of in het wit? Ook dit is mogelijk bij Garfield Aluminium. Je hebt bij ons de keuze uit een onbewerkt, geanodiseerd of een gemoffeld aluminium profiel. Wij staan je graag te woord bij het maken van de juiste keus.

Andere aluminium profielen 

We verkopen niet alleen L profielen, maar onder andere ook kokers, U-profielen en speciaalprofielen van aluminium. Neem voor alle andere profielen een kijkje in onze webshop. Nog geen klant? Geen probleem, je kan snel en gratis een account aanvragen.

Aluminium profielen bestellen in de webshop

Heb je interesse in een bewerking, neem dan contact op met onze aluminium specialist. Bewerking is altijd maatwerk en is niet via de webshop te bestellen. Wil je een standaardmaat, dan kun je dit eenvoudig en snel bestellen in de webshop. Maak dan een persoonlijk account aan en selecteer de afmetingen die je nodig hebt.


Zoekt u een specialist?

Sjoerd Heidinga

Verkoop Handel

+31 (0)10-2382889

sheidinga@garfield.nl

Team Schiedam (Noord-West)