Koker

 

Aluminium koker 

Garfield Aluminium heeft een ruim assortiment van kokers. De aluminium koker profielen zijn vierkant of rechthoekig en zijn in verschillende variaties te vinden in ons assortiment. We hebben variaties in breedte, hoogte, wanddikte, lengte en legering.

Gebruik van de aluminium koker

De koker profielen worden voornamelijk gebruikt in de constructiebouw en voor woningen. Doordat de materialen van hoge kwaliteit zijn kunnen onze producten lang mee. De kokers worden daardoor ingezet bij duurzame bouw. Het voordeel van aluminium is dat het licht is. Dit scheelt in de bouw veel kosten voor fundering en tijdens het transport met gewicht. Nog een voordeel is dat aluminium niet roest waardoor het product langer meegaat.

Diverse afmetingen 

Op zoek naar een koker profiel? Je vindt in onze webshop diverse diktes en afmetingen, waaronder: 100x100 mm 80x80 mm 50x50 mm 40x40 mm 30x30 mm 20x20 mm De kokers van Garfield Aluminium variëren ook in vorm. Zo hebben wij ook bijvoorbeeld kokers met scherpen hoeken of met een radius (afgeronde hoek). Naast kokers hebben we ook aluminium ronde buizen in ons assortiment.

Aluminium koker bestellen in de webshop

Heb je interesse in een bewerking, neem dan contact op met onze aluminium specialist. Bewerking is altijd maatwerk en is niet via de webshop te bestellen. Wil je een standaardmaat, dan kun je dit eenvoudig en snel bestellen in de webshop. Maak dan een persoonlijk account aan en selecteer de afmetingen die je nodig hebt.

 

Zoekt u een specialist?

Sjoerd Heidinga

Verkoop Handel

+31 (0)10-2382889

sheidinga@garfield.nl

Team Schiedam (Noord-West)