Afwerkprofiel

Aluminium afwerkprofiel  

Een aluminium afwerkprofiel, ook wel aluminium speciaal profielen genoemd, is een praktisch en esthetisch product dat gebruikt wordt om de randen van platen en oppervlakken af te werken. Het profiel voorkomt dat de randen van de platen en oppervlakken beschadigd raken en geeft een mooie, professionele afwerking.  Aluminium afwerkprofielen zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn bestand tegen vocht en temperatuurveranderingen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in binnen- en buitenomgevingen. Daarnaast kunnen we ook de afwerkprofielen nabewerken door te boren of te zagen. Bovendien zijn aluminium profielen gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor ze een flexibele oplossing bieden voor verschillende afwerkingen. 

 

Leverbaar uit breed assortiment!

  • Slijtstrip- en trapkant profielen, om houten onderdorpels en trappen te beschermen tegen  beschadigingen en uitglijden. Deze profielen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste lengte  verkrijgbaar. De profielen hebben een standaard handelslengte van 5000 mm en zijn in  zowel onbehandeld aluminium (brute) en zilverkleurig blank geanodiseerd leverbaar. 
  • Hol-bol platstaf profielen, zijn platstaven met een holle en een bolle kant. De profielen  hebben een standaard handelslengte van 5000 mm en zijn in zowel onbehandeld aluminium  (brute) en zilverkleurig blank geanodiseerd leverbaar. 
  • Gebroken kant profielen, zijn platstaven met aan beide zijde afgeronde hoeken. De  profielen hebben een standaard handelslengte van 5000 mm en zijn in zowel onbehandeld  aluminium (brute) en zilverkleurig blank geanodiseerd leverbaar. 

Eenvoudig te bestellen  

Heb je interesse in bewerking van de aluminium profielen dan kan dit niet worden besteld  via de webshop. Bewerking van materiaal is altijd maatwerk, je kunt hiervoor met ons  contact opnemen! Wil je graag standaard maten bestellen dan kun je dit doen via de webshop of telefonisch. 

 

Afwerkprofiel op maat voor u!

Wij leveren aluminium afwerkprofiel, in diverse standaard afmetingen, met een handelslengte van 5.000 mm en 6.000 mm uit voorraad. Desgewenst op maat (verstek) gezaagd en/of voorzien van een gatenpatroon. Wij hebben voor kleine of grote orders, uit voorraad of af fabriek en eventueel voorzien van een oppervlakte behandeling (moffelen/anodiseren), een passende oplossing. Staat uw afmeting er niet tussen? Vaak zijn er mogelijkheden buiten ons standaard assortiment met verrassend korte levertijden.


Informeer bij uw contactpersoon naar de mogelijkheden of bezoek onze webshop login . Wij zijn 24/7 open voor uw bestellingen en/of prijsaanvragen.

Zoekt u een specialist?

Rob de Boer

Manager Handel

+31 (0)10-2382893

rboer@garfield.nl

Team Schiedam (Noord-West)