Onze jongens achter de schermen

Onze jongens achter de schermen
07-01-2022

Onze jongens achter de schermen 

Davian
De 19-jarige Davian uit Vlaardingen is fulltime aan het werk bij Garfield Schiedam. Hij brengt het grootste deel van zijn werkdag door op de vorkheftruck. Nadat hij zijn opleiding tot logistiek medewerker had afgerond, is hij opgeleid tot vorkheftruckchauffeur voor het laden en lossen van producten. Het leukste vindt hij de vrijheid die hij ervaart in zijn werkzaamheden. Dit maakt elke dag erg afwisselend. In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan zijn scooter

Sven
Een andere harde werker is Sven van 17. Sven komt uit Schiedam, lekker in de buurt dus. Sven combineert sinds september werken en leren vanuit de opleiding Junior Accountmanager. Hij ondersteunt de verkoop, wat inhoudt dat hij orders en offertes maakt en belt met klanten om bijvoorbeeld vragen te beantwoorden. Omdat je nooit weet waar een klant voor belt, is elke dag weer anders. Zijn grote hobby is sporten en dan met name voetballen.  

Toeti
We stellen je graag voor aan Toeti van 17. Toeti volgt de bbl opleiding Plaatwerker en via zijn opleiding loopt hij 4 dagen stage in ons servicecentrum. Hij komt uit Rotterdam en hoort sinds oktober bij ons team. Overal meekijken op de werkvloer vindt hij super interessant, zo blijft hij dingen leren. Naast zijn studie en werk bij ons voetbalt hij het liefst buiten met vrienden. Ook gamen doet hij graag.