Leuke klantcase: stands voor OFYR

14-06-2021

Leuke klantcase: stands voor OFYR
Zo nu en dan belichten we een leuke klantcase. Deze keer is het de beurt aan OFYR. Dit bedrijf houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met outdoor cooking. Voor deze klant hebben wij een stand ontwikkeld voor meerdere shop-in-shops, waarin buitenkeukenproducten stijlvol worden gepresenteerd. 

 

Eyecatcher: stijlvolle stand voor shop-in-shops
Om de buitenbeleving naar een winkel te brengen, zijn door OFYR de shop-in-shops gelanceerd. Voor deze shop-in-shops waren stands nodig die dienen als herkenbare eyecatchers van dit merk. Deze stands moesten er stijlvol uitzien én makkelijk op te bouwen en modulair zijn. Andere criteria waren dat doeken makkelijk in en uit te wisselen zijn en dat de stand voldoende stabiel is om vrijstaand te plaatsen. Dit hoef je ons geen twee keer te vragen! Wij ontwikkelden deze profielvorm op maat binnen no time (zie foto’s). De klant koos voor twee afmetingen en 10 verschillende afbeeldingen op doek. 

 

Strakke oplossing op maat
De uitdaging was om koppelingen te ontwerpen die een onzichtbare verbinding maken waardoor er geen afbreuk wordt gedaan aan de strakke uitstraling van de stand. Hiervoor hebben we een aantal nieuwe profielen laten maken waar slimme oplossingen in zijn verwerkt zodat alle verbindingen in de hoeken naadloos op elkaar aansluiten. Ook voor de bevestiging van de doeken is er een speciaal profiel ontworpen zodat deze strak opgespannen kunnen worden. Voordat we iets produceren, laten we de onderdelen printen door de 3D printer zodat we ze kunnen testen.

 

Over OFYR
OFYR is een premium lifestyle merk in buitenkoken. 6 jaar geleden begon dit Nederlandse bedrijf met een compleet nieuwe manier van buitenkoken, waar het inmiddels wereldwijd marktleider in is. OFYR creëert momenten van samenzijn rond het vuur.