Christel 25 jaar bij Garfield Cuijk!

Christel 25 jaar bij Garfield Cuijk!
22-04-2022

 

Christel 25 jaar bij Garfield Cuijk

Op 21 april 2022 is Christel 25 jaar in dienst bij Garfield Cuijk. En dit ook nog eens op Nationale Secretaressedag. Dat vraagt om een leuk interview. Om Christel in het zonnetje te zetten, spraken we haar over de afgelopen jaren en de dingen waar ze blij van wordt.

Van tijdelijke baan tot vaste kracht
“Toen ik 20 jaar oud was, kwam ik na het behalen van een commercieel diploma als klein, verlegen meisje terecht bij Garfield. In eerste instantie verving ik een collega die met zwangerschapsverlof was, maar uiteindelijk ben ik blijven plakken. Ik volgde de avondopleiding voor een secretaresse diploma en ben vandaag de dag nog steeds werkzaam als secretaresse voor Garfield.”

Ondersteunende rol en veel sociaal contact
“Geen een dag is hetzelfde. Natuurlijk komen er dagelijks bepaalde werkzaamheden terug maar hiernaast zijn mijn werkzaamheden heel afwisselend. Ik hou me bezig met alles en iedereen, met zowel klanten, leveranciers als medewerkers. Of dit nu collega’s uit het magazijn zijn of van de verkoop, ik ondersteun iedereen. Ik ben erg sociaal dus dit is wat het voor mij het leukst maakt.  Mijn werkzaamheden als secretaresse zijn onder andere receptie werkzaamheden zoals het ontvangen van klanten en leveranciers, ze koffie of thee aanbieden en de afspraak aanmelden. Maar ook ondersteuning van expeditie, het beheren van de inkomende telefoontjes achter de telefooncentrale en een aantal administratieve taken. Echt de ondersteunende rol, het sociale stukje. Dit combineer ik met ondersteunende inkoop werkzaamheden zoals het controleren en bevestigen van inkooporders en het contact met leveranciers. Hiernaast komen er nog tal van andere werkzaamheden om de hoek kijken die vallen onder ondersteuning zoals de magazijnvergadering notuleren, het regelen van etiketten voor de jongens van het magazijn, het controleren van paklijsten en ga zo maar door. Een echte spin in het web functie.”

Een fijn team
“Binnen ons team zijn er veel collega’s die al jaren in dienst zijn. Dit vind ik heel bijzonder. Fijne collega’s en een goede sfeer zijn zo belangrijk. Vandaag hingen er ballonnen aan de poort én het kantoor en mijn werkplaats waren feestelijk versierd. Dan voel je je wel echt ontzettend gewaardeerd. Gisteravond zijn we uit eten geweest met zijn allen, het was heel leuk om weer eens met iedereen op pad te zijn. Een mooie herinnering.” 

Warme herinnering
“Ik vind het heel mooi dat ik, ondanks dat ik dacht hier tijdelijk te mogen werken, ben blijven hangen. Ik heb warme herinneringen aan mijn oude baas Cees, die helaas vorig jaar is overleden. Hij heeft een plekje in mijn hart. Ik kon echt met alles bij hem terecht. Hij stimuleerde mij om het te proberen op de verkoopafdeling. Dit heb ik gedaan, maar uiteindelijk bleek de rol van secretaresse mij toch beter te liggen. Ik ben wel heel blij dat ik het heb geprobeerd.” 

Creatief bezig zijn
“In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten en festivals. Dit geeft mij heel veel energie. Heerlijk dat dit allemaal weer kan nu. Ook ben ik erg creatief, ik hou van haken en achter de naaimachine zitten. En van boeken lezen of lekker in mijn moestuintje bezig zijn na het werk. Even je hoofd leegmaken. Daarnaast vind ik het leuk om gezellig met vrienden of familie bij elkaar te komen en wat te eten of drinken. Mijn wens voor de toekomst? Ik hoop dat ik hier nog vele jaren met veel plezier mag blijven werken.”