[Slider Home]

Media en nieuws

18-02-2021

Sterke vraag en verminderde capaciteit van Aluminium

De vraag naar aluminium producten is de laatste weken sterk toegenomen. De capaciteiten bij de mijnen, smelters en fabrieken zijn vanwege de Covid-19 pandemie sterk verminderd.        

Lees meer
16-12-2020

Weer een mooi project

Onze relatie Van der Linden en Veldhuis Wormerveer is druk bezig met de laatste fase van mooi project van 37.000 m2 aluminium gelakte golfplaten type Aluform 18/76.    

Lees meer
03-12-2020

Jubilea kunnen we nog steeds niet vieren, maar aandacht geven wel!

Recent hebben we al 2 collega’s in het zonnetje gezet die bij ons 12,5 jaar in dienst zijn. Nu is het de beurt aan Richard Hermann en Farial Ramjiawan, zij zijn beide 12,5 jaar bij ons in dienst.       

Lees meer
[Onze diensten]
Klant-specifieke aluminium profielen

Ontdek de vele mogelijkheden die een aluminium profiel naar eigen ontwerp kan bieden…
Lees meer  

opslag- los- en verpakkingsvoorschriften

Het is belangrijk dat uw aluminium op de juiste manier wordt opgeslagen. Het is daarom essentieel dat u rekening houdt met onze... 
Lees meer

Aluminium Gevelplaat op maat

Garfield Aluminium kan uw orders geheel volgens specificatie produceren. Ons Service Center beschikt over veel mogelijkheden om... Lees meer

[Blokken Homepagina]
Projecten

Door de jaren heen zijn met onze materialen verschillende projecten gerealiseerd. Bekijk projecten in Waalre, Amsterdam... Lees meerCarrosserie

Afdekluiken en asfaltkleppen assembleren voor de container- en kipperbouw is een van de sterke kanten van Garfield Aluminium Cuijk. In... Lees meer

Aluminium plaat en staf op maat gezaagd

Onze vestiging in Cuijk heeft diverse mogelijkheden om platen (supersized) en staven op maat te zagen... Lees meer

[Home Pagina Tekst]

Aluminium op maat gemaakt in de regio Rotterdam en Nijmegen

Wij maken graag aluminium platen en profielen voor u op maat in onze vestigingen in de regio Rotterdam en Nijmegen. Garfield Aluminium beschikt over een ruim assortiment aan aluminium platen en profielen, in variërende maten en diktes. Daarnaast bewerken wij ook de aluminium platen en profielen met de meest nauwkeurige toleranties op korte termijn. Wij bieden voor zowel grote als kleine projecten in heel Europa een totaaloplossing.

Wij hebben ruime ervaring met aluminium op maat maken in de vestigingen nabij Rotterdam en Nijmegen

De wensen van onze klanten, uitstekende kwaliteit en vakmanschap staan te allen tijde op één. Wij doen er alles aan om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen, zonder de beoogde kwaliteit van de producten uit het oog te verliezen. Dit ziet u terug in onze voltooide projecten. Wij garanderen de hoogste kwaliteit van aluminium op maat door regelmatig kwaliteit- en prijscontroles uit te voeren in onze vestigingen nabij Rotterdam en Nijmegen. Hierdoor zijn wij zowel ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij al onze aluminium producten volgens de juiste richtlijnen bewerken, verpakken en vervoeren. U kunt dus met een gerust hart een aluminium profiel of plaat op maat bij ons in de regio Nijmegen en Rotterdam bestellen.

Plaats een bestelling of stel uw vragen aan onze gespecialiseerde medewerkers

Wilt u een bestelling van een aluminium plaat op maat plaatsen bij onze vestigingen in Schiedam, nabij Rotterdam, en Cuijk, in de omgeving van Nijmegen? Dit kan in uw eigen webshop omgeving, maak nu een account aan. Heeft u voor u bestelt enkele vragen? Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van advies. Neem dus gerust contact met hen op.

[Feiten & cijfers]

Waarom kiezen voor Garfield Aluminium?50
Altijd persoonlijk contact, ruim 50 specialisten gebruiken hun kennis en ervaring om u verder te helpen

5
Met de grootste zorg en snel geleverd, onze 5 vrachtwagens rijden dagelijks door heel Nederland

2
Vestigingen tot uw dienst, onze locaties in Cuijk en Schiedam staan voor u klaar met een grote voorraad aan producten

1
Eén leverancier voor al uw aluminium, het grootste voorraadprogramma aluminium halffabricaten van Nederland