[Slider Home]

Media en nieuws

06-09-2021

Even voorstellen: onze chauffeur Raymon

Raymon Kloos is een van de twee chauffeurs die voor Garfield Schiedam het transport van onze klanten verzorgt. Deze 46-jarige Schiedammer rijdt de hele dag door Nederland om ervoor te zorgen dat klanten krijgen wat ze nodig hebben. Hij vertelt ons hoe het is om voor Garfield onderweg te zijn, terwijl hij in zijn vrachtwagen door Brabant toert. 


Lees meer
06-09-2021

Ongekende tijden in de Aluminium wereld

Het zijn gekke tijden in onze branche. De vraag naar aluminium is sterk toegenomen, terwijl de capaciteit sterk is verminderd. De gevolgen zijn langere levertijden en stijgende prijzen. Hoe is dit zo ontstaan? We leggen het je uit in een samenvatting van alle belangrijke factoren, die samen de ‘perfecte’ storm opleveren voor aluminium gebruikers. 

Lees meer
14-06-2021

Leuke klantcase: stands voor OFYR

Zo nu en dan belichten we een leuke klantcase. Deze keer is het de beurt aan OFYR. Dit bedrijf houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met outdoor cooking. Voor deze klant hebben wij een stand ontwikkeld voor meerdere shop-in-shops, waarin buitenkeukenproducten stijlvol worden gepresenteerd. 


Lees meer
[Home Pagina Tekst]

Aluminium op maat 

Bij Garfield Aluminium maken we aluminium profielen en platen op maat in onze vestigingen in de regio Rotterdam en Nijmegen. We bieden voor zowel grote als kleine projecten binnen Europa een totaaloplossing. Je bestelt je aluminium producten gemakkelijk in onze webshop.

 

Klantspecifieke profielen

Onze specialiteit? Het produceren van klantspecifieke profielen. Denk bijvoorbeeld aan een profiel met een bijzondere vormgeving of voor een speciaal project. We gaan altijd persoonlijk te werk. We denken met je mee, van het ontwerp tot aan het voorraadbeheer. Dit laatste doen we namelijk ook voor onze klanten! Kies je voor voorraadbeheer door ons? Dan worden jouw producten, wanneer je hierom vraagt, op afroep geleverd.

 

Ben je nieuwsgierig naar ons portfolio aan aluminium op maat uit regio Rotterdam of Nijmegen? Bekijk dan onze projecten.

 

Bestel met gemak in onze webshop

Of je nu op maat gemaakte platen of een klantspecifiek profiel nodig hebt, wij helpen je graag. Bekijk ons ruime assortiment van aluminium platen en profielen in onze webshop. Maak een account aan en shop direct. We zorgen altijd voor een snelle levertijd. Kom je er online niet uit? Of heb je nog specifieke vragen over aluminium op maat uit regio Rotterdam of Nijmegen? Neem dan contact op met de medewerkers van onze vestiging in Cuijk, nabij Nijmegen, of Schiedam, in de buurt van Rotterdam, en stel je vragen over aluminium op maat. Spreken we je snel?

[Onze diensten]
Klant-specifieke aluminium profielen

Ontdek de vele mogelijkheden die een aluminium profiel naar eigen ontwerp kan bieden…
Lees meer  

opslag- los- en verpakkingsvoorschriften

Het is belangrijk dat uw aluminium op de juiste manier wordt opgeslagen. Het is daarom essentieel dat u rekening houdt met onze... 
Lees meer

Aluminium Gevelplaat op maat

Garfield Aluminium kan uw orders geheel volgens specificatie produceren. Ons Service Center beschikt over veel mogelijkheden om... Lees meer

[Feiten & cijfers]

Waarom kiezen voor Garfield Aluminium?50
Altijd persoonlijk contact, ruim 50 specialisten gebruiken hun kennis en ervaring om u verder te helpen

5
Met de grootste zorg en snel geleverd, onze 5 vrachtwagens rijden dagelijks door heel Nederland

2
Vestigingen tot uw dienst, onze locaties in Cuijk en Schiedam staan voor u klaar met een grote voorraad aan producten

1
Eén leverancier voor al uw aluminium, het grootste voorraadprogramma aluminium halffabricaten van Nederland

[Blokken Homepagina]
Projecten

Door de jaren heen zijn met onze materialen verschillende projecten gerealiseerd. Bekijk projecten in Waalre, Amsterdam... Lees meerCarrosserie

Afdekluiken en asfaltkleppen assembleren voor de container- en kipperbouw is een van de sterke kanten van Garfield Aluminium Cuijk. In... Lees meer

Aluminium plaat en staf op maat gezaagd

Onze vestiging in Cuijk heeft diverse mogelijkheden om platen (supersized) en staven op maat te zagen... Lees meer