image-banner Bekijk onze bedrijfsvideo
[Feiten & cijfers]

Waarom kiezen voor Garfield Aluminium?


50
Altijd persoonlijk contact, ruim 50 specialisten gebruiken hun kennis en ervaring om u verder te helpen
5
Met de grootste zorg en snel geleverd, onze 5 vrachtwagens rijden dagelijks door heel Nederland
2
Vestigingen tot uw dienst, onze locaties in Cuijk en Schiedam staan voor u klaar met een grote voorraad Aluminium producten
1
Eén leverancier voor al uw aluminium, het grootste voorraadprogramma aluminium halffabricaten van Nederland
[Onze diensten]

    Onze service


Klant-specifieke aluminium profielen
Klant-specifieke aluminium profielen

Ontdek de vele mogelijkheden die een aluminium profiel naar eigen ontwerp kan bieden… Lees meer

Opslag- los- en verpakkingsvoorschriften

Het is belangrijk dat uw aluminium op de juiste manier wordt opgeslagen. Het is daarom essentieel dat u rekening houdt... Lees meer

Aluminium Gevelplaat op maat

Garfield Aluminium kan uw orders geheel volgens specificatie produceren. Ons Service Center beschikt over veel... Lees meer

Aluminiumzaagwerk

In onze vestiging in Cuijk, nabij Nijmegen, zagen wij normaal gesproken binnen twee dagen een aluminium plaat en staf… Lees meer

Solar

Snellere montage, goedkoper, duurzaam en altijd op voorraad. Ontdek de voordelen van jouw eigen, unieke aluminium montagesysteem... Lees meer

Ventilatieroosters

Een gezond gebouw valt of staat met ventilatie. Vooral in goed geïsoleerde gebouwen, industriële ruimtes... Lees meer

[Home Pagina Tekst]

Welkom bij Garfield Aluminium -
uw specialist in aluminium halfabricaten

Met meer dan 50 jaar ervaring in de aluminiumindustrie, is Garfield Aluminium uw vertrouwde groothandel voor aluminium platen en extrusie profielen. Als onderdeel van de Aluminium Family – de grootste onafhankelijke distributeur van aluminium halffabricaten ter wereld – staan wij bekend om onze snelle levering, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Ons aanbod

Bij Garfield Aluminium bieden wij een uitgebreid assortiment aluminium halffabricaten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Onze producten voldoen aan de hoogste standaarden en zijn perfect voor zowel kleine als grote projecten. Of u nu zoekt naar op maat gesneden platen of complexe extrusie profielen, wij hebben de expertise en de technologie om aan uw behoeften te voldoen.

Ondersteuning voor uw productieprocessen

Wij begrijpen dat efficiëntie cruciaal is voor uw productieprocessen. Daarom helpt ons team van experts u graag om de meest effectieve en kostenbesparende oplossingen te vinden. Onze diensten zijn erop gericht om uw productietijd te minimaliseren en uw output te maximaliseren, wat u helpt om uw projectdoelen te bereiken en uw operationele efficiëntie te verbeteren.  

Aluminium plaat op maat

Bij Garfield Aluminium zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van aluminium platen op maat. Onze moderne faciliteiten in de regio Rotterdam en Nijmegen staan klaar om aan al uw specifieke eisen te voldoen, ongeacht de omvang van uw projecten binnen Europa. 

Klant specifieke profielen- van ontwerp tot voorraadbeheer

Bij Garfield Aluminium zijn we experts in het creëren van klant specifieke profielen voor elke behoefte. Of je nu op zoek bent naar een profiel met unieke vormgeving of een oplossing voor een specifiek project, wij bieden maatwerk dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Persoonlijke aanpak in design en productie

Onze specialisten werken nauw met je samen om te zorgen dat elk aspect van het profiel aan jouw specificaties voldoet. Van complexe vormen tot specifieke materiaalvereisten, wij garanderen een product dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aan alle verwachtingen voldoet. Met onze op afroep leveringsopties heb je altijd toegang tot jouw producten zonder overbodige vertragingen.

Duurzaamheid

Garfield werkt met gecertificeerde Europese fabrieken, vaak al decennialang. Via deze fabrieken kunnen wij, op verzoek, profielen leveren die gemaakt zijn van 100% gerecycled aluminium, gegarandeerd! Uiteraard wordt dit met een certificaat ondersteund.

Bestel met gemak in onze webshop

In onze webshop vind je 24/7 ons ruime assortiment, prijzen en duidelijke accountoverzichten (offertes, bestellingen en facturen). Maak een zakelijk account aan en bestel direct. Wij zorgen altijd voor een snelle levering. Kom je er online niet uit of heb je specifieke vragen over aluminium op maat uit de regio Rotterdam of Nijmegen? Neem dan contact op met onze vestiging in Schiedam of Cuijk en stel je vragen aan onze specialisten. 

 

Media en nieuws

03-07-2024

Semper Greenwall voor het nieuwe Theater aan de Parade heeft een vleugje Garfield Aluminium

Het systeem van de SemperGreenwall is even eenvoudig als vernuftig. Speciale panelen met daarin diverse planten hangen verticaal aan een stevige achterconstructie die aan een wand bevestigd wordt. Een computergestuurd micro-irrigatiesysteem zorgt ervoor dat de planten altijd voldoende water hebben. Een goot onderaan de constructie vangt overtollig water op en voert het af.


Lees meer
03-07-2024

Duurzaam produceren met 100 procent gerecycled aluminium

Duurzaam ondernemen is belangrijk voor Garfield Aluminium. Voor een gezonde aarde willen wij onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk houden. Daarom moedigen wij het gebruik van gerecycled aluminium aan. Dat heeft dezelfde eigenschappen als primair aluminium, maar bij de productie ervan wordt 97 (!) procent minder broeikasgassen uitgestoten.


Lees meer
03-07-2024

Legering uitgelegd: aluminium 3105

Aluminium 3105 is een aluminiumlegering met kleine hoeveelheden mangaan en magnesium. Je kunt het gemakkelijk bewerken, vormen en lassen. Dat maakt het materiaal geschikt voor diepe trek- en rolprocessen. Door de hoge corrosiebestendigheid is aluminium 3105 een goede keuze voor buitengebruik en in maritieme omgevingen. De weerstand tegen corrosie wordt nog beter als je aluminium 3105 lakt. Én het ziet er mooi uit.


Lees meer
[Blokken Homepagina]

Projecten

Door de jaren heen zijn met onze materialen verschillende projecten gerealiseerd. Bekijk projecten in Waalre, Amsterdam... Lees meerAluminium prijs

De prijzen van aluminium worden vastgesteld op de beurs van non-ferro metalen, de LME. De driemaandelijkse prijs wordt hier...Lees meerAluminium kenniscentrum 

In nog geen 100 jaar tijd is aluminium uitgegroeid tot een onmisbaar materiaal...Lees meer