image-banner Bekijk onze bedrijfsvideo
[Feiten & cijfers]

Waarom kiezen voor Garfield Aluminium?


50
Altijd persoonlijk contact, ruim 50 specialisten gebruiken hun kennis en ervaring om u verder te helpen
5
Met de grootste zorg en snel geleverd, onze 5 vrachtwagens rijden dagelijks door heel Nederland
2
Vestigingen tot uw dienst, onze locaties in Cuijk en Schiedam staan voor u klaar met een grote voorraad Aluminium producten
1
Eén leverancier voor al uw aluminium, het grootste voorraadprogramma aluminium halffabricaten van Nederland
[Onze diensten]

    Onze service


Klant-specifieke aluminium profielen
Klant-specifieke aluminium profielen

Ontdek de vele mogelijkheden die een aluminium profiel naar eigen ontwerp kan bieden…
Lees meerOpslag- los- en verpakkingsvoorschriften

Het is belangrijk dat uw aluminium op de juiste manier wordt opgeslagen. Het is daarom essentieel dat u rekening houdt met onze...
Lees meer

Aluminium Gevelplaat op maat

Garfield Aluminium kan uw orders geheel volgens specificatie produceren. Ons Service Center beschikt over veel mogelijkheden om...
Lees meer

[Home Pagina Tekst]

Welkom bij Garfield Aluminium-Uw Specialist in Aluminium Halfabricaten 

 Met meer dan 50 jaar ervaring in de aluminiumindustrie, is Garfield Aluminium uw vertrouwde groothandel voor aluminium platen en extrusie profielen. Als onderdeel van de Non Ferro Family – de grootste onafhankelijke distributeur van aluminium halffabricaten ter wereld – staan wij bekend om onze deskundigheid en betrouwbaarheid.

Ons Aanbod

Bij Garfield Aluminium bieden wij een uitgebreid assortiment aluminium halffabricaten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Onze producten voldoen aan de hoogste standaarden en zijn perfect voor zowel kleine als grote projecten. Of u nu zoekt naar op maat gesneden platen of complexe extrusie profielen, wij hebben de expertise en de technologie om aan uw behoeften te voldoen.

Ondersteuning voor Uw Productieprocessen

Wij begrijpen dat efficiëntie cruciaal is voor uw productieprocessen. Daarom helpt ons team van experts u graag om de meest effectieve en kostenbesparende oplossingen te vinden. Onze diensten zijn erop gericht om uw productietijd te minimaliseren en uw output te maximaliseren, wat u helpt om uw projectdoelen te bereiken en uw operationele efficiëntie te verbeteren.  

 

Aluminium plaat op maat

Bij Garfield Aluminium zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van aluminium platen op maat. Onze moderne faciliteiten in de regio Rotterdam en Nijmegen staan klaar om aan al uw specifieke eisen te voldoen, ongeacht de omvang van uw projecten binnen Europa. 

 

Klant specifieke profielen- Van Ontwerp Tot Voorraadbeheer

Bij Garfield Aluminium zijn we experts in het creëren van klant specifieke profielen voor elke behoefte. Of je nu op zoek bent naar een profiel met unieke vormgeving of een oplossing voor een specifiek project, wij bieden maatwerk dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Persoonlijke Aanpak in Design en Productie

Onze specialisten werken nauw met je samen om te zorgen dat elk aspect van het profiel aan jouw specificaties voldoet. Van complexe geometrieën tot specifieke materiaalvereisten, wij garanderen een product dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aan alle verwachtingen voldoet. Met onze op afroep leveringsopties heb je altijd toegang tot jouw producten zonder overbodige vertragingen.

 

Bestel met gemak in onze webshop

In onze webshop vind je 24/7 ons ruime assortiment van aluminium standaard platen en profielen. Maak een account aan en bestel direct. Wij zorgen altijd voor een snelle levering. Kom je er online niet uit of heb je specifieke vragen over aluminium op maat uit de regio Rotterdam of Nijmegen? Neem dan contact op met onze vestiging in Schiedam of Cuijk en stel je vragen aan onze specialisten. 

 

Media en nieuws

17-04-2024

Handelsbeperkingen Russisch aluminium

De Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk hebben nieuwe handelsbeperkingen opgelegd aan Russische metalen in een poging de economische druk op Rusland te verhogen vanwege de oorlog in Oekraïne.       

Lees meer
28-02-2024

De 13 (!) voordelen van een eigen, klantspecifiek profiel van Garfield Aluminium

Snellere montage, goedkoper, duurzaam en altijd op voorraad. Het hebben van een eigen, uniek montagesysteem voor zonnepanelen heeft grote voordelen. Je maakt zo’n systeem samen met Garfield Aluminium Schiedam.        

Lees meer
28-02-2024

Garfield-familiegevoel gaat bij collegas Michael en Sven net even verder

Vraag aan een willekeurig iemand bij Garfield Aluminium om de werksfeer te omschrijven en geheid dat in het antwoord het woord ‘familiegevoel’ voorkomt. Bij collega’s Michaël (49) en Sven (23) gaat het zelfs verder dan een gevoel. Zij zijn daadwerkelijk familie van elkaar! Vader en zoon werken elke dag samen op de locatie in Schiedam. En dat gaat prima. “We staan allebei achter onze eigen machine, dat helpt”, grapt Sven.


Lees meer
[Blokken Homepagina]

Projecten

Door de jaren heen zijn met onze materialen verschillende projecten gerealiseerd. Bekijk projecten in Waalre, Amsterdam... Lees meerAluminium prijs

De prijzen van aluminium worden vastgesteld op de beurs van non-ferro metalen, de LME. De driemaandelijkse prijs wordt hier...Lees meerAluminium plaat en staf op maat gezaagd

Onze vestiging in Cuijk heeft diverse mogelijkheden om platen (supersized) en staven op maat te zagen...Lees meer