Verkoper Binnendienst 

Hoe gaaf is het, om wanneer je door Nederland rijdt, de producten tegen te komen die jij verkocht hebt? Bij Garfield Aluminium verkoop je namelijk producten die je overal om je heen terug ziet! Of het nu gaat om verkeersborden, aluminium gevels, montageprofielen van zonnepanelen of de vlaggenmast bij het voetbalveld, je komt onze producten overal tegen! 


Wat ga je doen?
Als verkoper kom je te werken in een enthousiast team met collega’s van verschillende leeftijden. We nemen je mee in alle (digitale) processen en leren je de fijne kneepjes van het vak die ervoor gaan zorgen dat jij je eigen verwachtingen, en die van de klant, weet te overtreffen. Samen met je salesmanager, die de klanten daadwerkelijk bezoekt, ben je continu in contact met allerlei bedrijven.

• Beantwoorden van alle vragen die klanten hebben. 
• Maken van passende offertes en het boeken van orders.
• Opbouwen en onderhouden van succesvolle klantrelaties. 


Dit heb je in huis
Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en commerciële- en klantgerichte vaardigheden bezit. Jij wil namelijk de beste verkoper worden! 

 

Jouw beloning
Het is hard werken als commercieel medewerker binnendienst. Je mag dan ook veel van ons verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je bij Garfield Aluminium:

 

• Een goed salaris en een aantrekkelijke bonus.
• 
25 vakantiedagen en 13 adv-dagen per jaar.
• 
De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
• 
Veel afwisseling in je werkzaamheden 

Word jij onze nieuwe collega?
Heb jij interesse in deze uitdagende baan, kom een kop koffiedrinken dan vertellen wij je alles wat je wilt weten en kun je alvast een kijkje nemen in wat misschien wel jouw nieuwe werkplek wordt. Informatie opvragen of je cv met motivatie sturen kan naar: 
Rob de Boer; rboer@garfield.nl / tel.: 06-41286440 

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad zoals  band , (supersized)  platen en (klant specifieke)  profielen . Wij zijn tevens gespecialiseerd in  plaatbewerking speciaal voor de Gevelbouw.  

Garfield Aluminium is een van oorsprong Schiedams bedrijf dat al meer dan 45 jaar lang met een enthousiast team de klanten voorziet van diverse aluminium halffabricaten en bewerkte producten.