✓ Klant-specifieke aluminium profielen ✓ Het grootste voorraadprogramma van Nederland

Gelakte aluminium profielen

Garfield Aluminium biedt diverse soorten gelakte aluminium profielen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor koker, hoek en platstaf profielen maar ook U-, Z-, T-profielen. Het is mogelijk om deze gelakte aluminium profielen in verschillende maten te bestellen. Wij poedercoaten de aluminium profielen in diverse kleuren en in verschillende uitvoeringen, waaronder ‘gladde’ RAL-kleuren of metallic kleuren met een bepaalde structuur. De standaard glansgraad bij ons is 70%. Hoogglans van 80% of een matte uitvoering van 30% behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Gelakte aluminium profielen die volledig voldoen aan uw wensen

Uw wensen staan bij ons op één, wij doen er dan ook alles aan om aan deze wensen te voldoen. Echter staan kwaliteit en vakmanschap ook hoog in de pikorde. Wij hechten er namelijk veel waarde aan om te allen tijde gelakte aluminium platen en profielen te leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij garanderen dit door regelmatig kwaliteits- en prijscontroles uit te voeren op de gerealiseerde aluminium profielen en het zetwerk. Hierdoor zijn wij onder andere ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. U bestelt dus met een gerust hart gelakte aluminium profielen bij ons.

Ontdek onze gunstige prijs-kwaliteitverhouding

U profiteert bij ons van vakmanschap voor een uitstekende prijs. Wilt u hier graag meer informatie over? U bereikt de medewerkers van ons filiaal in Schiedam, nabij Rotterdam, door te bellen naar +31 (0)10-2382888 of door een e-mail te sturen naar schiedam@garfield.nl. Komt u liever in contact met de medewerkers van ons filiaal in Cuijk, nabij Nijmegen? Bel dan naar +31 (0)485-321626 of stuur een e-mail naar cuijk@garfield.nl.