✓ Klant-specifieke aluminium profielen ✓ Het grootste voorraadprogramma van Nederland

Gelakte aluminium platen

Wij bieden gelakte aluminium platen en rollen aan in diverse kleuren en afwerkingen. Garfield Aluminium heeft ruim 50 jaar ervaring met het bewerken van aluminium, waaronder platen en profielen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het knippen, ponsen, zetten en zagen van diverse platen. Wij maken deze gelakte aluminium platen volledig naar uw wens; de klant staat bij ons namelijk op één.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Gelakte aluminium platen in diverse formaten

Wij beschikken over een ruim en diep assortiment aan gelakte aluminium platen van diverse formaten en diktes. Het is uiteraard ook mogelijk om kleinere aluminium platen op maat te maken. Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wat uw wensen ook zijn, of dit nu gelakte aluminium profielen of gezaagde aluminium staven zijn, wij staan voor u klaar.

Vraag advies aan onze gespecialiseerde medewerkers

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk klantcontact. Vandaar dat onze medewerkers u graag van dienst zijn met persoonlijk advies over bijvoorbeeld gelakte aluminium platen. Als u in contact wilt komen met ons filiaal in Schiedam, nabij Rotterdam, belt u naar +31 (0)10-2382888 of stuurt u een e-mail naar schiedam@garfield.nl. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.