✓ Klant-specifieke aluminium profielen ✓ Het grootste voorraadprogramma van Nederland

Aluminium trapeziumplaten van Aluform

Heeft u voor uw project aluminium trapeziumplaten van Aluform nodig? Garfield Aluminium levert deze platen volledig op maat en uit voorraad. Aluminium trapeziumplaten van Aluform zijn onder andere geschikt om te gebruiken op daken en wanden. Waar u ze ook voor gebruikt, wij leveren platen in diverse maten en diktes. U vindt bij ons dus gegarandeerd de geschikte aluminium trapeziumplaat van Aluform voor uw project.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Aluminium trapeziumplaten van Aluform zijn van hoge kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar aluminium platen op maat, zoals aluminium trapeziumplaten of golfplaten van Aluform, zijn wij de ervaren partij die u zoekt. Wij beschikken namelijk over 50 jaar ervaring en een ruim assortiment aan aluminium. Hierdoor staan wij bekend om onze snelle en betrouwbare levering en garanderen wij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ons ruime assortiment aan aluminium bestaat uit (gelakte) platen van verschillende afmetingen en diktes, zoals platen van twee millimeter dik en “supersized platen”.

Ontvang persoonlijk advies van onze ervaren medewerkers

Onze ervaren medewerkers hebben erg veel kennis van zaken, zij voorzien u dan ook graag van advies. U neemt contact op met de medewerkers van onze vestiging in Schiedam als u uit de omgeving van Rotterdam komt. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)10-2382888 of door een e-mail te sturen naar schiedam@garfield.nl.