✓ Klant-specifieke aluminium profielen ✓ Het grootste voorraadprogramma van Nederland

Aluminium legering 6082

Aluminium legering 6082 heeft diverse toepassingen. Het is voornamelijk geschikt voor gebruik in de metaalindustrie. Dit type aluminium combineert sterkte met verspaanbaarheid en decoratieve, anodiserende eigenschappen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan profielen en platen in de aluminium legering 6082, en dat in verschillende afmetingen en diktes. Het is daarnaast ook mogelijk om dit binnen twee dagen met de meest nauwkeurige toleranties op maat te laten zagen tegen een scherpe prijs. Garfield Aluminium voert uw project snel uit.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Profiteer van kwaliteit en vakmanschap en laat ons aluminium legering 6082 bewerken

Wanneer u besluit om uw project uit te laten voeren door ons, profiteert u van ruim 50 jaar ervaring in het op maat maken van aluminium. Dit ziet u terug in de hoge kwaliteit en het vakmanschap van onze producten, zoals u ziet in onze voltooide projecten. Hiervoor gebruiken wij diverse soorten aluminium, waaronder de legeringen:

Wij weten precies welk type wij het best kunnen gebruiken voor uw project. Bespreek uw wensen dus nu met onze ervaren medewerkers. U ontvangt vervolgens een overzichtelijke, vrijblijvende offerte op basis van uw wensen.

Ontvang gedegen advies van ervaren medewerkers

Wilt u voordat u een bestelling plaatst, advies ontvangen van onze ervaren medewerkers over de prijs van aluminium legering 6082? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt de werknemers van ons filiaal in Cuijk, nabij Nijmegen, door te bellen naar +31 (0)485-321626 of door een e-mail te sturen naar cuijk@garfield.nl. U belt naar +31 (0)10-2382888 of u stuurt een e-mail naar schiedam@garfield.nl om onze medewerkers in Schiedam, in de buurt van Rotterdam, te bereiken.