✓ Klant-specifieke aluminium profielen ✓ Het grootste voorraadprogramma van Nederland

Aluminium legering 6060

Garfield Aluminium is in het bezit van een ruim en diep assortiment aan aluminium, waaronder aluminium legering 6060. Dit ruime assortiment maakt het mogelijk om snel aan de slag te gaan met uw project. Hierdoor garanderen wij snelle levering. Aluminium legering 6060 is licht en sterk en daarmee uitermate geschikt om verschillende constructies te realiseren. 

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Aluminium legering 6060 volledig voor u naar wens bewerkt

Uw wensen staan te allen tijde op één bij ons. Wij doen er alles aan om volledig aan uw wensen te voldoen, of dit nu een klantspecifiek profiel, een gelaktealuminium plaat of een strakke deadline is. De klant staat op één, echter staan de kwaliteit en het vakmanschap van onze producten dat ook. U rekent erop dat het garanderen van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs hoog in het vaandel staat bij ons. Welk type aluminium wij ook gebruiken, of dit nu legering 6060 of 6082 is, wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit.

Vraag bij twijfel advies aan onze deskundige medewerkers

Wilt u bestellen, maar weet u niet zeker welk type aluminium u nodig heeft? Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van advies en een vrijblijvende offerte. Zij zijn erg goed op de hoogte van de diverse typen in ons assortiment, waaronder aluminium legering 6060. Bel naar +31 (0)10-2382888 of stuur een e-mail naar schiedam@garfield.nl om ons filiaal in Schiedam, nabij Rotterdam, te bereiken. Woont u dichterbij Cuijk of in de omgeving van Nijmegen? Bel dan naar +31 (0)485-321626 of stuur een e-mail naar cuijk@garfield.nl.