✓ Klant-specifieke aluminium profielen ✓ Het grootste voorraadprogramma van Nederland

Aluminium legering 5754

Heeft u voor een bepaald doeleinde behoefte aan aluminium legering 5754? Garfield Aluminium beschikt over een ruim assortiment aan aluminium platen in verschillende afmetingen en diktes, waaronder aluminium legering 5754. Dit type is zeewater- en corrosiebestendig en heeft een gemiddelde sterkte. Hierdoor is het zeer geschikt voor toepassingen in de tank- en scheepsbouw.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Profiteer van ruime ervaring met het bewerken van aluminium legering 5754

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met het bewerken van diverse soorten aluminium. Dit is niet enkel aluminium legering 5754, maar bijvoorbeeld ook:

Wij kennen de eigenschappen van deze soorten aluminium en weten als geen ander voor welke toepassing de soorten geschikt zijn. Het is mogelijk om de aluminium platen tegen een scherpe prijs te laten zagen, knippen of zetten volgens tekening. Uw wensen met betrekking tot bewerking, dikte, afmeting en kleur bepalen het type bewerking dat wij uitvoeren en de prijs op de offerte.

Bekijk onze voltooide projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld met profielen? Bekijk dan eens onze voltooide projecten en ontdek wat wij voor u kunnen doen met aluminium legering 5754. Heeft u hier vragen over? Neem contact op met de medewerkers van ons filiaal in Cuijk, nabij Nijmegen, door te bellen naar +31 (0)485-321626 of door een e-mail te sturen naar cuijk@garfield.nl. U kunt ook contact opnemen met de medewerkers van ons filiaal in Schiedam, nabij Rotterdam, door te bellen naar +31 (0)10-2382888 of door een e-mail te sturen naar schiedam@garfield.nl. Wij voorzien u graag van advies en informatie.