✓ Klant-specifieke aluminium profielen ✓ Het grootste voorraadprogramma van Nederland

Aluminium legering 5083

Wij beschikken over een ruim en diep assortiment aan aluminium, waaronder de legering 5083. Diverse soorten aluminium hebben verschillende eigenschappen. De aluminium legering 5083 is geschikt om te lassen en heeft een gemiddelde sterkte. De voornaamste eigenschap van dit type aluminium is dat het zeewater- en corrosiebestendig is. Hierdoor is het zeer geschikt voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld in de voedingsindustrie en scheepsbouw.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Aluminium legering 5083 bewerkt op basis van uw wensen

Garfield Aluminium doet er te allen tijde alles aan om met ons op maat gezaagde aluminium aan al uw wensen te voldoen. Dit doen wij door kwaliteit en vakmanschap te leveren tegen een scherpe prijs. Dit geldt voor verschillende bewerkingen, zoals het zagen van diverse soorten aluminium met nauwkeurige toleranties. Wij bewerken de meeste soorten aluminium binnen twee dagen, waaronder de legeringen:

Vraag persoonlijk advies aan onze gespecialiseerde medewerkers

Twijfelt u over het type aluminium dat uitermate geschikt is voor uw toepassing? Onze ervaren medewerkers bezitten veel kennis van zaken. Zij voorzien u graag van advies over de verschillende types aluminium, waaronder legering 5083. Bespreek uw wensen met de medewerkers van ons filiaal in Cuijk, nabij Nijmegen, door te bellen naar +31 (0)485-321626 of door een e-mail te sturen naar cuijk@garfield.nl. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de medewerkers van ons filiaal in Schiedam, nabij Rotterdam. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)10-2382888 of door een e-mail te sturen naar schiedam@garfield.nl.