✓ Klant-specifieke aluminium profielen ✓ Het grootste voorraadprogramma van Nederland

Aluminium golfplaten uit de regio Rotterdam

Bent u op zoek naar aluminium golfplaten voor uw project in de regio Rotterdam of daarbuiten? Garfield Aluminium uit Schiedam, nabij Rotterdam, is gespecialiseerd in het snel uit voorraad leveren van grote en kleinere hoeveelheden aluminium platen in verschillende diktes en afmetingen. Hiermee creëren wij in de regio Rotterdam aluminium golfplaten op maat voor uw project.

Bekijk ons assortiment Neem contact op

Veel ervaring met het leveren van aluminium golfplaten in de regio Rotterdam

Wij leveren vanuit onze vestiging nabij Rotterdam onder andere aluminium golfplaten. Hierbij hechten wij er veel waarde aan dat we te allen tijde producten van de hoogste kwaliteit, zoals aluminium trapeziumplaten, leveren. U kunt erop rekenen dat wij regelmatig diverse prijs- en kwaliteitscontroles van onze aluminium platen op maat uitvoeren om die kwaliteit te garanderen. Hierdoor is Garfield Aluminium ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Onze medewerkers zetten alles op alles om de beste service en zorg te bieden. Zij ontwikkelen zich constant, zodat zij u kunnen voorzien van gedegen advies. Deze kennis van zaken ziet u terug in onze gerealiseerde projecten. Wanneer u deze bekijkt, ziet u direct wat wij met onze aluminium golfplaten voor uw project in de regio Rotterdam of daarbuiten kunnen betekenen. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10-2382888 of door een e-mail te sturen naar schiedam@garfield.nl.